A las estrellas les sale competencia

1. Resume brevemente el contenido principal de la noticia.
Aquesta notícia ens cona a conèixer els nous objectius dels grans directors de cinema ocasionants als baixos pressupostos, i com aquests afecten a vida laboral dels actos més cèlebres. Aquests directors opten per realitzar pel·lícules de caràcter més fictíci amb grans efectes especials, o bé donar a conèixer noves cares, cosa que els ha resultat molt efectiu després de veure els rankings de pel·lícules més vistes, els protagonistes de les quals són cares pràcticament desconegudes.

2. ¿A qué se denomina en el cine de EE UU la lista-A?
El cinema dels Estats Units denomina “lista-A” per a designar a les estrelles la presència de les quals ssegura la rentabilitat d'una pel·lícula.

3. Señala qué películas fueron las más taquilleras en 2009 y cómo afecta esto a los grandes actores que cita el texto.
Els 5 títols més visots durant aquest any 2009 van ser pel·lícules d'animació i franquícies com: Noche en el museo 2, Ángeles y demonios, Harry Potter y la saga Crepúsculo: Luna nueva. Aquest fet afecta als grans actors de manera negativa, ja que els directors de cinema han descobert que no necessiten la seva presència i participació per triunfar.

4. ¿Cuál puede ser el futuro del cine norteamericano?
com han demostrat pel·lícules de l'estil Star Trek, les dues entregue de Transformers o la molt recent 2012, l'estudi de tota la vida, ara prefereix invertir en grans efectes especials i campanyes de marketing que no pas amb noms coneguts de grans actors.

5. Indica qué actores se han salvado, hasta ahora, “de la quema” y por qué.
Els 3 actors que de moment es salven són: Brad Pitt, Johnny Depp y Matt Damon.
Brad Pitt se n'ha lliurat gràcies a la seva última pal·lícula anomenada Malditos bastardos, ja que va suposar un gran aquillatge.
Johnny Depp es manté fora d'aquesta crema gràcies a la trilogia de Pirates del Carib.
I Matt Damon, espera l'èxit de la seva tercera participació amb el realitzdor Paul greengrass, Green zone.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada